Строительство и ремонт своими руками
Войти

Апартаменти в колишніх заводських приміщеннях

29-06-2016, 16:55 Інтер'єр 0 коментарів

Апартаменти в колишніх заводських приміщенняхСьогодні вашій увазі пропонується ще один проект від архітектурного бюро, розроблений фахівцями для квартир площею 50.8 кв.м, розташованих в житловому комплексі.

Ми виконали дизайн апартаментів в скандинавському стилі для молодої сімейної пари, яка живе удвох, багато часу приділяє роботі і віддає перевагу сімейний відпочинок. Апартаменти розташовуються в житловому комплексі на проспекті Миру в колишній будівлі заводу. Нашою метою стало створення легкого, комфортного, спокійного інтер'єру, налаштованого на відпочинок, з використанням великої кількості натуральних матеріалів, білого кольору і без нагромадження активних кольорів.

Основну площу квартири було вирішено віддати під загальний простір, так як саме там господарі проводять більшу частину свого часу. Для зони спальні була відведена мінімальна площа, так як спальня не є головним приміщенням у апартаментах.

Простір коридору здебільшого задіяно під зберігання.

У передпокої переважає світлий відтінок, стіни виконані в білому кольорі, а підлога вимощена сірою плиткою, стилізованої під камінь. Основний акцент зроблено на світильниках оригінальної форми: один - з льону, а інший - керамічний. Фасади шаф розділені на дві частини і мають різні фактури. Одна частина, що повторює дизайн міжкімнатних дверей, - білого кольору з фільонками, а друга частина виконана в гладкій дерев'яної обробки без ручок і служить підтримкою фасаду кухні.

Простір ванної також оформлено в білому ключі. На перший план виходить меблі, а саме - тумба під раковиною, в оздобленні якої поєднується дерево різних кольорів. Білий фон не є однорідним: де-то він просто білий, а де-то переходить в білий мармур.

Кухня займає центральне положення в будинку. Вона виконана в мінімалістичній обробці: приховані ручки, гладкі фасади. Тут ми застосували цікавий прийом - поєднали дерево і пластик, що дозволило фасадам виглядати сучасно, а кухні - стати гармонійним продовженням зони вітальні. Згадаймо, що апартаменти були побудовані на території колишнього заводу і звернемо увагу на стелю. Бетонний, з балочними перекриттями - він є головною особливістю. Стеля підкреслили лофтовые елементи, такі як, наприклад, оголена проводка і відкрита напоказ труба витримки, підтримує загальний стиль. Лампочки на шнурах відповідають за підсвічування зони кухні і вітальні.

В обідній групі головною особливістю став світильник - акцент всієї загальної зони. Він представлений плоскими округлими формами різних кольорів, що знаходяться на різній висоті, створюють об'ємну композицію і привертають увагу. Сама ж обідня група - це поєднання різних матеріалів у вигляді легких елементів на дерев'яних ніжках. Текстиль стільців поєднується з обробкою ніжок, а світильник над обідньою групою об'єднує в собі всі задіяні кольору.

Невеликий простір вітальні представлено у вигляді дивана, витриманого в темно-сірій текстильної гамі і системи поличок під телевізор. Розташування дивана зонує простір, відокремлюючи вітальню від кухні, а в підтримку йому йдуть верхні фасади кухні. Композиція поличок вносить різноманітність в інтер'єр: хаотично розташовані на стіні, вони втілюють у собі поєднання відкритих і закритих елементів.

В абсолютно білому просторі спальні акцентом служать молдинги на стіні, створюють рельєф поверхні, а також чорні елементи верхнього світильника. Господарі проводять тут менше всього часу, тому дане приміщення виконує єдину роль - місце для сну і відпочинку.

На закінчення варто сказати, що проект вийшов досить світлий, приємний, з точно розставленими акцентами. Нам вдалося створити просторе і світле простір в скандинавському стилі, втілює в собі простоту і затишок. Всі вимоги замовника були враховані, а самі замовники залишилися задоволені отриманим результатом.
Радимо прочитати
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Авторизация